Westeinde 8 Uffelte
06-54625523
coaching@burnoutpreventie.nl

Over mij

Created with Sketch.
IN BEWEGING ZIJN IS IN BEWEGING BLIJVEN…

Een gezonde geest leeft in een gezond lichaam

In beweging zijn, is één van de belangrijkste aspecten om onze hersenen én ons lichaam gezond te houden. Geen enkel mens houdt het stil zittend lang uit. Dàt is waarom ik veel van mijn trajecten wandelend uitvoer. Door te lopen, gaat je bloed stromen en krijg je zuurstof in je hersenen waardoor je open gaat staan voor nieuwe inzichten en je lekker in je vel voelt. Door de afwisseling van omgeving èn het buiten zijn, krijg je weer nieuwe zin om jouw zaken goed aan te pakken. En dat geeft een energie boost aan je zelfvertrouwen en veerkracht.

BEKIJK DE COACHING THEMA’S

wat ik je biedt…

de aspecten die je van mij kunt verwachten in een coachingstraject

KRITISCHE VRAAGSTELLING

Van alle dingen die gezegd worden, probeer ik de onderliggende oorzaken en gewoonten boven water te krijgen. Dit doe ik om jou te laten leren van je eigen gedrag.

PRAKTISCHE HANDVATTEN

Tijdens jouw coachingstraject reik ik je makkelijk toepasbare en praktische aspecten aan waarmee je direct aan de slag kunt in je werk-omgeving. Je ziet snel resultaat en dat maakt je investering het waard.

GOEDE BEGELEIDING

Van een goede coach mag je goede begeleiding en na-zorg verwachten dus dat is waar ik ook aandacht aan geef. Niet alleen tijdens maar ook nadat jij je coachingstraject hebt afgerond.

HERNIEUWDE ENERGIE

We gaan wandelen tijdens jouw traject. Dat levert zuurstof in je hersenen op en dus nieuwe energie in je lichaam en geest. Al mijn coachees ervaren hoe lekker een wandeling is en houden dat ook vol.