Westeinde 8 Uffelte
06-54625523
coaching@burnoutpreventie.nl

Coachings opties

Created with Sketch.

de coachings mogelijkheden die ik bied

De manier waarop jij gecoacht wil worden, is nèt zo divers als jijzelf bent. Dus kies je niet voor een standaard coachingsgesprek in een kamertje maar kies je voor iets dat je ècht bij blijft waardoor de effectiviteit vele malen groter is dan andere coachingstrajecten. Kijk hieronder voor de mogelijkheden.

Wandel Coaching

Je blik verruimen en ook nog lekker in beweging zijn; dàt bereik je met een coachingswandeling. Jouw thema en vraagstukken staan centraal, de weg leidt zich vanzelf.
Tijdsinvestering: 1,5 uur/wandeling

lees verder

Retraite Coaching

Vanuit een luxe ingericht en vrijstaand boshuisje maken wij dagelijks coachingswandelingen en krijg je ook de rust en ruimte om goed na te denken over jouw volgende stap.
Tijdsinvestering: 48 uur

lees verder

Avontuur Coaching

Uit je eigen omgeving weg zijn en in de natuur antwoorden vinden op jouw vraagstukken. Inzetbaar als in-company coaching maar ook indivueel.
Tijdsinvestering: 7 dagen (incl. reizen)

lees verder

Team Coaching en -ontwikkeling

Je wilt dat jouw team de volgende stap maakt naar een hoger niveau. Daarvoor moeten ze elkaar beter leren kennen om nog beter op elkaar in te kunnen spelen.
Tijdsinvestering: 1 dag

lees verder

Digitale Coaching

Corona-restricties of gewoon geen tijd er tussenuit te gaan? Dat kan natuurlijk en dus bied ik je de mogelijkheid om (tussendoor) ook digitaal een coachingstraject te kunnen doen. Tijdsinvestering: 1 uur/sessie

lees verder

Thema Coachingswandeling

Eén centraal thema waarop je allemaal kunt inhaken omdat het in jouw dagelijkse praktijk steeds weer terug komt en jou raakt.

Tijdsinvestering: 1,5 uur/wandeling

lees verder