E-Wandelcoaching

Het zijn aprte tijden waarin wij ons moeten overgeven aan een ‘nieuw-abnormaal’ ofwel een andere manier van met elkaar omgaan.

En verandering van – voorlopig – nieuwe omgangsvormen vereist dat ook ik, als jouw coach, mee verander. Er zijn coachees die liever niet face-2-face (f2f) gecoacht willen worden.

Dat brengt nieuwe coachingsmanieren met zich mee zoals e-coaching (ook wel bekend onder de noemers online coaching, remote coaching, webcoaching, cybercoaching, digital coaching, icoaching, distance coaching, videocoaching, Skype-coaching en virtual coaching). Het is eenvoudigweg niet meer weg te denken in deze nieuwe tijd waarin de zogenaamde ‘anderhalve meter-samenleving’ voorlopig een feit is.

Wandelcoaching online..? Hoe doe je dat..?

Een goeie vraag die ik mensen hoor stellen en daar heb ik een antwoord op. Er zijn veel manieren om wandelcoaching in te vullen. Zonder daadwerkelijk in elkaars’ buurt te hoeven komen, kun je tòch een heel goede wandelcoaching krijgen.

Sinds de corona-crisis heb ik hier in korte tijd heel veel ervaringen mee opgedaan en die sessie waren ècht ontzettend leuk..!

Kennismaken met mijn e-wandelcoaching?

Geïnteresseerd in mijn e-wandelcoaching?

Neem contact met mij op om samen te kijken naar de mogelijkheden.