Westeinde 8 Uffelte
06-54625523
coaching@burnoutpreventie.nl

NIEUW: e-Wandelcoaching

Preventie & Back to Work

Created with Sketch.

NIEUW: e-Wandelcoaching

Het zijn aparte tijden waarin wij ons allemaal moeten overgeven aan een voor bijna iedereen vreemde manier van met elkaar omgaan.

En verandering van – voorlopig – nieuwe omgangsvormen vereist dat ik, als jouw coach, óók mee verander.

En dus bedacht ik een nieuwe coachingsvorm:

e-Wandelcoaching

Deze nieuwe manier van wandelcoaching is niet meer weg te denken in deze tijd waarin de zogenaamde ‘anderhalve meter-samenleving’ voorlopig even een feit is.

Voor mensen die nu even liever niet face-2-face gecoacht willen worden maar wèl verder willen met de ontwikkeling van hun persoonlijke vaardigheden is dit een absolute uitkomst.

Wandelcoaching online..? Hoe doe je dat..?

Een goeie vraag die ik mensen hoor stellen en daar heb ik een antwoord op. Er zijn veel manieren om wandelcoaching in te vullen. Zonder daadwerkelijk in elkaars’ buurt te hoeven komen, kun je tòch een heel goede wandelcoaching krijgen.

Sinds de corona-crisis heb ik hier in korte tijd heel veel ervaringen mee opgedaan en die sessie waren ècht ontzettend leuk..! De reacties van coachees zijn enorm enthousiast omdat ze nu tòch met hun leerdoelen aan de slag kunnen zònder dat er een besmettingsrisico tussen ons is.

De techniek staat voor niks tegenwoordig dus is een e-wandelcoachingssessie zó opgezet en zetten wij, ieder op onze eigen locatie, het ene been voor het andere terwijl wij praten over jouw leerdoelen en hoe je deze het beste kunt behalen.

Kennismaken met mijn e-wandelcoaching?

Geïnteresseerd in wat e-wandelcoaching jou op korte termijn kan bieden?

Neem contact met mij op om samen te kijken naar de mogelijkheden.

Deze coachingsvorm (nèt als alle andere coachingsvormen 🙂 ) combineert goed met de wandelcoaching kadokaart