In-company coach

HÈT HR-INSTRUMENT BIJ UITSTEK!

Uit vele psychologische onderzoeken blijkt steeds weer dat veel privéproblemen makkelijk hun weg naar het werk vinden. Makkelijker dan dat je soms vermoedt. Maar andersom kan het natuurlijk ook. Zo zie je dat privé en werk zeer nauw met elkaar verbonden zijn. Een gebeurtenis op het ene front heeft z’n uitwerkingen op het andere en vice versa.

Als ondernemer, leidinggevende of medewerker doe je allemaal je uiterste best om van jullie onderneming een succes te maken. Zolang alles goed gaat, is er niemand die klaagt. En tòch zijn er momenten dat je tegen iets aanloopt waarvan je niet direct weet hóe je hiermee moet omgaan. Iets dat groter lijkt dan wat je binnen het bedrijf met elkaar kunt oplossen. Dat hoeven geen wereldschokkende situaties te zijn maar doordat je er midden in zit, kan het zijn dat je de weg naar buiten niet ziet. Dàn heb je iemand nodig die van buitenaf er met een frisse blik tegenaan kijkt.

Wat biedt jullie eigen bedrijfscoach?

Steeds meer organisaties zien dat het hebben van een vaste, externe bedrijfscoach een succesvol HR-instrument is. Ook worden organisaties zich in toenemende mate ervan bewust dat het inhuren van een coach wanneer er iets is foutgegaan vele malen meer kost dan preventief de hulp van een coach inroepen. Het is dan ook niet voor niets dat ik bij steeds meer organisaties wekelijks of maandelijks een spreekuur heb. Medewerkers kunnen binnenlopen en hun zaken aan mij voorleggen. Samen bepalen wij dan wat de beste strategie is om het probleem de wereld uit te helpen.

Wekelijks Coach Spreekuur

Bij een aantal van mijn klanten bedrijfscoach ben ik de ‘in-company bedrijfscoach’. Dat betekent dat ik op gezette tijden in deze organisaties te vinden ben voor medewerkers die behoefte hebben om te bespreken waar ze tegen aan lopen in het werk.

Integriteit en betrouwbaarheid

Als coach heb ik mij te houden aan bepaalde gedragscodes van de organisaties waarvan ik lid ben. Deze gedragscodes zijn voor mij zwaarwegend dus zorg ik ervoor dat ik altijd binnen deze codes opereer. Dit betekent dat alles wat binnen het bedrijf gebeurt en besproken wordt, geheel vertrouwelijk is èn blijft.

Vertrouwelijkheid staat boven alles; wat achter de coachingsdeur gebeurt, blijft achter de coachingsdeur.

Het hebben van jullie eigen bedrijfscoach levert een waardevolle bijdrage aan de duurzame inzetbaarheid van jullie medewerkers, daarnaast worden aspecten als vitaliteit, gezond eten en geluk niet vergeten. De sleutel tot jullie succes zit hem in de snelle inzetbaarheid van je eigen bedrijfscoach, korte maar stevige interventies en soepele beschikbaarheid.

Geïnteresseerd in mij als in-company coach?

Neem contact met mij op om samen te kijken naar de mogelijkheden.