Trajecten

In mijn wandelcoachings-praktijk heb ik een aantal coachingswandel-trajecten ontwikkeld:

Kies uit de bovenstaande mogelijkheden of neem direct contact met mij op om samen te kijken naar de mogelijkheden.


Wat klanten over mij zeggen:

Marleen Schepers
Principal Accountspecialist / Randstad Nederland

Met een goede dosis humor en nuchterheid hele scherpe vragen stellen…

In fijne, persoonlijke sessies heb ik veel stof tot nadenken gehad en steeds betere inzichten gekregen in mijn ontwikkeling. Marc kan met een goede dosis humor en nuchterheid hele scherpe vragen stellen en neemt je mee in je eigen ontwikkelpunten op een laagdrempelige manier. In mijn werk zien en horen ze verschil hoe ik met situaties omga!

Jeen Hielkema
Entrepreneur / IT

Marc weet wat de groep nodig heeft…

Marc heeft menig groep getraind van diverse oorsprong. Ongeacht leeftijd, kennis of achtergrond weet hij aan te sluiten bij wat de groep nodig heeft. Marc heeft een flexibele, professionele aanpak

Ivonne Oranje
HR Manager / Dachser BV

Marc kan heel goed tot de kern komen…

Marc voert vele assessments en coachings voor ons uit. Hij kan heel goed observeren en tot de kern komenen laat mensen in hun waarde. Met zijn betrokkenheid en expertise is Marc op een persoonlijke en opbouwende manier in staat coachees inzicht te geven in hun persoonlijkheid, kernkwaliteiten en valkuilen. Marc weet mensen uit te dagen om uit hun comfort-zone te stappen.

Frank v/d Berg
Toezichthouder / NRVT

Verrassingen zijn het leukst…

Marc is een prettig persoon waar je je snel op je gemak voelt. Door zijn aanpak met o.a. wandelingen in de vrije natuur wordt veel aan vrije associatie en toeval overgelaten. Hierdoor staat uitkomst van een gesprek nooit van tevoren vast. En verrassingen zijn vaak het leukst...

Gerard Wouters

Een stevige coach en trainer…

Marc is een goede en stevige coach en trainer. Alle deelnemers aan zijn trajecten kunnen makkelijk aansluiten bij zijn aanpak en kennis.

Jos Beeloo
Entrepreneur / Xiphos BV

In staat om mensen te motiveren…

Marc is een goede trainer en coach. Plezierig in de samenwerking. Hij is in staat om mensen te motiveren en waar nodig te helpen.

Martin Hoving
Winkelmanager / Ahold

Weet mensen direkt tot nadenken te zetten…

Marc weet vanaf de eerste minuut de aandacht te krijgen van de groep en mensen direkt tot nadenken te zetten. Hij voelt feilloos aan wat de groep nodig heeft en zet de juiste interventies in op het juiste moment om er zo voor te zorgen dat er energie bij de mensen wordt aangewakkerd. Hij schakelt snel als het gaat om logische niveaus van denken, leren en veranderen en weet hiermee de juiste aansluiting te vinden bij de mensen. Samen met een vleugje humor zorgt dit er voor dat zijn trajecten ook ècht bij blijven.

Alianne Westra
Teamleider / Ahold

Marc brengt positieve energie in de groep…

Ik heb Marc leren kennen als een ervaren, toegewijde, inspirerende coach en trainer met veel kennis van zaken. Gedurende alle trainingen die ik bij Marc heb gevolgd wist hij de groep keer op keer te sturen naar het einddoel. Marc brengt hierbij positieve energie in de groep en gebruikt dit als uitgangspunt. Marc is betrokken, enthousiast en zet mensen in beweging.

Ben Visser
Business Analist / Rabobank Group

Hij heeft mij stil laten staan bij het resultaat van vandaag…

Marc heeft mij geholpen in mijn zoektocht naar professionele ambitie en persoonlijke ontwikkeling. Hij is intelligent en heeft een bulk aan ervaring. Hij heeft mij stil laten staan bij het resultaat van vandaag waardoor mijn denkwijze positief is veranderd.

Leon van Gasteren
Financieringsspecialist Grootzakelijk / Rabobank

Een no-nonsense coach die prettig communiceert…

In mijn coachingstraject heeft Marc mijn verwachtingen meer dan waargemaakt. Hij is een no nonsense coach die prettig en respectvol communiceert. Hij wist bij mij snel door te dringen tot mijn persoonlijke leerdoelen (incl. achterliggende oorzaken) en reikte mij goede hulpmiddelen aan om mijn persoonlijke leerdoelen te realiseren.