Westeinde 8 Uffelte
06-54625523
coaching@burnoutpreventie.nl

Wandelcoaching in het Verenigd Koninkrijk

Preventie & Back to Work

Created with Sketch.

Wandelcoaching in het Verenigd Koninkrijk

In 2017 ben ik begonnen met wandelcoachings in het Verenigd Koninkrijk. Voor wie gewend is om in Nederland te wandelen, zijn de trajecten in Engeland en Schotland wandelcoachings van een heel andere orde.

Dit zijn trajecten waarbij er wat meer gevraagd wordt van de fysieke conditie van de coachee. De afstanden zijn groter, de wandel-uren langer én het landschap zó anders dan wat je gewend bent. Heuvels en dalen vormen de achtergrond van jouw coachvraag.

We zijn 6 dagen in een totaal ander landschap zijn en je merkt al snel dat dit uitnodigt om dieper in te gaan op zaken waar je anders makkelijk aan voorbij loopt.

5 Belangrijke voordelen van een wandelcoaching in het buitenland

  • Je vormt een hechte groep, waarop je later ook terug kunt vallen
  • Je leert meer omdat je buiten je comfortzone bent
  • De context van een andere omgeving verdiept de thema’s
  • Je verruimt je blik door contact met een andere cultuur
  • Je bent 24/7 weg van thuis en werk waardoor je focus 100% is

Het grote voordeel van een meerdaagse coaching in het buitenland is dat je écht even uit je dagelijkse context weg bent. Hierdoor is je focus op jouw eigen situatie, de onderliggende thema’s en wat daarin jouw rol is 100%.

Aan het einde van het traject heb je concrete en praktische handvatten waarmee je met hernieuwde energie in je werkomgeving aan de slag kunt.

je bent écht even Schots-Er-uit

In de context van een nieuwe omgeving met z’n eigen geuren werk ik via waarderende vraagstelling èn vergaande kennis van dit landschap ben je écht even SchotsEruit.

Individuele of groepscoaching

Deze vorm van coaching kan gevolgd worden als individuele coaching of als groepscoaching (max. 7 deelnemers). Ook is het mogelijk om een speciaal op jullie organisatie geschreven ‘Management Team’-programma te doen dat helemaal inspeelt op de thema’s en uitdagingen waar jouw organisatie voor staat.

Geïnteresseerd in mijn Wandelcoaching in het Verenigd Koningkrijk?

Neem contact met mij op om samen te kijken naar de mogelijkheden.