Werkwijze

De meeste coaches zitten tegenover je in een kamertje. Vaak zorgt dit voor ongemakkelijke situaties. Lopend door de natuur in de frisse buitenlucht bespreken wij jouw coachvraag. En doordat wij naast elkaar lopen, hoef je niet steeds oogcontact met mij te hebben. Dat praat makkelijker.

Tijdens de wandelcoachings mag er bést wel eens een stilte vallen. Die kunnen heel functioneel zijn en geven jou even denk-ruimte.

Als je bij mij komt, doe ik eerst een (telefonisch)intake-gesprek. Hierin weet ik snel de meeste van jouw onderliggende vragen naar boven te halen. Mijn coachees zeggen steevast dat mijn analyses ‘spot on’ zijn. Daarna maken we afspraken voor een dag en tijd voor de sessies en gaan we aan de slag.

Kleine huiswerk-opdrachten horen ook bij mijn coachingstrajecten. Opdrachten die je gemakkelijk in je vrije tijd en met veel plezier kunt doen. Samen met de wandelcoachings leveren deze praktisch uitvoerbare acties op.

En omdat het gaat om de ontwikkeling van jóuw persoonlijke vaardigheden, hou ik steeds vinger aan de pols over hoe het gaat.

Coaching en Mindfulness in één

Mindfulness is de kunst van het in het ‘hier & nu’ blijven. Een bijna Boeddistische benadering van het leven. Tijdens het coachingstraject kijken wij continue naar hoe jouw situatie in het hier & nu past bij jouw ontwikkeling. Zo houden we samen scherp waar jij naartoe wilt groeien.

Het verleden verander je niet meer

Tijdens de wandelcoachings ga ik niet zitten wroeten in het verleden. Het heet niet voor niets ‘verleden’ dus daar valt niets meer aan te veranderen. Wat we wèl positief kunnen beïnvloeden is de toekomst en hoe jij die vorm wilt geven. Dát is waar ik jou bij ondersteun.